Recensies

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Lees hieronder onze recensies:

 

Naam: G. de Vries

Bericht: Bram hartelijk dank voor het opknappen van onze tuin. In een dag hebben jullie met zijn tweeën fantastisch werk geleverd. Efficiënt, netjes en zelfstandig is er erg veel werk verzet. 

 

 

Naam: Jaap van Haarlem

 

 

Bericht: Bram heeft onze tuin verbeterd. Hij heeft zijn werk keurig en vlot uitgevoerd. Het was een hele klus. Er is zo'n 25 kuub grond aangevoerd, tegelpaden zijn  herlegd,een  grasveld aangelegd en een talud geëffend en ingeplant. Pluim op Bram zijn hoed. We zijn erg tevreden over zijn prestatie.

 

cijfer: 9

 

Naam: Ton de la Rambelje

 

Bericht: Bram is volgens afspraak komen kijken en heeft een duidelijke offerte gemaakt. Tijdens de aanleg nog wat leuke ideeën aangedragen. Kortom, zeer tevreden.

 

cijfer: 10

 

 

Naam: Sabrina Van Wijnbergen

 

Bericht: Inmiddels heeft Bram verschillende projecten bij ons gedaan  en zijn we erg tevreden over hoe alles wordt opgeleverd. Hij werkt nauwkeurig en komt altijd met goede ideeen en voorstellen.  Daarnaast biedt hij scherpe prijzen en komt hij zijn afspraken altijd na.  Complimenten voor Bram en zijn team!

 

cijfer: 9

 

 

Naam: Tromp

 

Bericht: Bram heeft bij ons  een wilgentenen  schutting gemaakt. Een prachtig vakwerk.Heel vlot  en zeer goed gewerkt. Ik zou hem aan willen bevelen. Hij heeft er echt verstand van.

 

cijfer: 10

 

 

Naam: F. van Dongen

 

Bericht: Bram de Bruin is een jonge ondernemer die liever werkt dan praat. Aan de hand van een ontwerp van een tuinarchitect is Bram bij ons naar volle tevredenheid aan de slag geweest.

Meedenken tijdens realisatie., oplossingen aandragen en werk secuur uitvoeren zijn kernwoorden waar wij aan denken na de samenwerking met Bram. Mede door een prachtige zomer en het vakwerk van Bram hebben we al een paar maanden kunnen genieten van onze eigen tuin. Dikke aanrader!

 

cijfer: 8

 

 

Naam: Thamar

 

Bericht: Bram kon snel beginnen en draagt goede ideeën aan wat erg fijn is als je er geen verstand van hebt. Bram is een harde werker die alles netjes opruimt, hier heb ik geen omkijken naar gehad. Hij regelt alles zelfstandig en overlegt indien nodig. Ik zou Bram een ieder aanraden omdat hij afspraak betrouwbaar is en een unieke kijk op tuinen heeft, hij weet precies wat hij doet en dit straalt hij ook uit. Het eindresultaat van onze tuin is fantastisch. De foto's spreken voor zich.

 

cijfer: 9

 

Naam: de Groot

 

Bericht: Via een advertentie op marktplaats in contact gekomen met Bram. Denkt goed mee en heeft mooie oplossingen en ideeën. Aanvankelijk zou Bram 2 weken werk hebben maar binnen 1 week de tuin al opgeleverd. Heeft goede ideeën om binnen je budget te blijven. Werkt netjes en communiceert bijzonderheden tijdig aan je door. Zeer betrouwbaar en prijs kwaliteitverhouding is uitstekend. Ik zou de Bruin tuinen zeker aanraden. Ontzettend blij met het eindresultaat.

 

cijfer: 10

 

 

Naam: Sterk

 

Bericht: Bram bezig gezien bij een kennis en toen gevraagd of hij vrijblijvend langs wou komen.

Zeer goede ideeen en erg vriendelijk.

Nadat we het eens waren over de inrichting van de tuin, kon hij snel beginnen.

De werkzaamheden werden zeer proffesioneel verricht, en alles werd met grote zorg aangelegd

Het resultaat was boven verwachtingen, wij zijn hartstikke tevreden, en raden De Bruin tuinen zeker aan.

 

cijfer: 10

 

 

Naam: mimoun

 

Bericht: Bram begon heel vroeg aan de tuinklus,het was voor ons afwachten wat we konden verwachten, hij heeft de klus boven verwachting geklaard,  professioneel werk voor een juiste prijs.

normaal ben ik zuinig met complimenten

maar deze jongens verdienen alle lof,

 

daarom is de volgende klus  zeker in goede handen bij hen!

 

Echte toppers,  bedankt Bram

 

cijfer: 10

 

  

Naam: Sary

 

Bericht: Het is maar een klein voortuintje, maar aardig verwilderd.

Bram heeft er in 1 ochtend een heel ander gezicht van gemaakt.Top!

Een aanrader voor je tuin werkzaamheden.

Nogmaals bedankt Bram!

 

cijfer: 9

 

 

Naam: Jolanda de Frel

 

Bericht: Bram is een betrouwbaar iemand. waar je wat kunt verwachten.

Hij is heel actief, en zit nergens mee.

Dus we zijn trots op je Bram!

 

 

cijfer: 10

 

 

Naam: Leontine de Jong

 

Bericht: Vorig jaar heeft Bram onze voortuin aangelegd maar met de storm 2 weken terug  was het boompje omgevallen dus contact opgenomen wat we ermee konden doen. Bram stelde voor 2 steunpalen te komen zetten met boomband. Dit heeft Bram gedaan en we hebben alleen het materiaal te hoeven betalen de rest viel onder de garantie. Superbedankt Bram, een dikke pluim!

 

 

cijfer: 10