20200420_090807.jpg

Onze diensten 

DeBruinTuinen-Logo-DIAP.png
DeBruinTuinen-Logo-DIAP.png

Een goed tuinontwerp is de basis van jouw buitenruimte en de eerste stap richting jouw nieuwe tuin.

Bestraten, beplanten, verlichting aanleggen of het zetten van schuttingen, alles wat u graag in uw tuin ziet kunnen wij realiseren. 

DeBruinTuinen-Logo-DIAP.png

Laat ons uw tuin onderhouden. Wij nemen alles uit handen, zoals  maaien en noeien van bomen, struiken of hagen. 

DeBruinTuinen-Logo-DIAP.png

Eén van onze specialisme is houtbouw op maat. Wij maken bijna alles! Te denken aan schuttingen, overkappingen, buitenkeukens , vlonders en pergola’s. 

DeBruinTuinen-Logo-DIAP.png

We houden ons ook bezig met het (creatief) aanleggen van opritten, tuinpaden en terrassen.

De Bruin Tuinen
Beleef geniet en ontspan
 

De Bruin Tuinen is een allround hoveniersbedrijf uit Buren. Wij werken in de omgeving van Geldermalsen, Buren, Culemborg en Tiel. 

Wij bieden een totaalpakket om de beleving in de kleine en middelgrote tuin te realiseren. Wij ontwerpen, leggen en onderhouden (duurzame) tuinen.  Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in houtbouw en sierbestrating.  Wij maken bijvoorbeeld schuttingen, veranda's en pergola’s. Ook voor vlonders, carports en tuinhuisjes kunt u bij ons terecht. Wij hebben er in de afgelopen jaren veel mogen bouwen, tegenwoordig zijn we er steengoed in! 

 

Wij willen u alles uit handen nemen, zodat u kunt genieten. Hier gaat het ons uiteindelijk om. Uw tuin is een plaats waar u zich weer kunt opladen, uw privé-vakantieoord, waar u tot rust komt na de hectiek van alle dag.

Wij zijn een sociaal bedrijf. Onze missie is een groene omgeving creëren met mensen en voor mensen, waar ze zich  thuis voelen. Maak kennis met ons team of neem contact op voor meer informatie of een offerte.
 

 Schakel ons in voor:

 

Onze specialiteit: