top of page
Tuinaanleg complete diensten hovenier

Onze diensten 
voor uw droomtuin

Wij ontwerpen tuinen, realiseren tuinen en onderhouden tuinen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in houtbouw en sierbestrating. 

 

Van ontwerp tot realisatie zullen wij samenwerken totdat u tevreden bent. 

 

Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen

De Bruin Tuinen
Beleef geniet en ontspan
 

De Bruin Tuinen is een allround hoveniersbedrijf uit Buren. Wij werken in de omgeving van Geldermalsen, Buren, Culemborg en Tiel. 

Wij ontwerpen tuinen, realiseren tuinen en onderhouden deze (duurzame) tuinen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in houtbouw en sierbestrating.  Wij maken bijvoorbeeld schuttingen, veranda's en pergola’s. Ook voor vlonders, carports en tuinhuisjes kunt u bij ons terecht. Wij hebben er in de afgelopen jaren veel mogen bouwen, tegenwoordig zijn we er steengoed in! Ook bedienen wij de zakelijke markt. Uw entree is uw visitekaartje!

 

Wij willen u alles uit handen nemen, zodat u kunt genieten. Hier gaat het ons uiteindelijk om. Uw tuin is een plaats waar u zich weer kunt opladen, uw privé-vakantieoord, waar u tot rust komt na de hectiek van alle dag.

Wij zijn een sociaal bedrijf. Onze missie is een groene omgeving creëren met mensen en voor mensen, waar ze zich  thuis voelen. Maak kennis met ons team of neem contact op voor meer informatie of een offerte.
 

 Schakel ons in voor:

 

Onze specialiteit:

bottom of page