top of page
veranda ontwerp.jpg

Tuinontwerp 

tuin-ontwerp-3d-visualisatie_edited.jpg

Een tuinontwerp
voor uw droomtuin

Is uw tuin wel toe aan een nieuwe uitstraling? Of heeft u hulp nodig om die creatieve gedachtes op papier te zetten? Wij maken graag een afspraak met u.

Uw droomtuin laten aanleggen of renoveren

In een persoonlijk gesprek inventariseren we alle wensen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de uitgangspunten voor uw nieuwe tuin. We kunnen de ruimte opnieuw indelen, door creatief om te gaan met een kleine tuin. Of we creëren juist intieme zithoekjes, plek voor een buitenkeuken of een extra speelomgeving in een ruime tuin. Ook houden we bijvoorbeeld rekening met de stand van zon, welke planten geschikt zijn, verschillende hoogte niveaus, sfeer en mate van onderhoud.

 
Een mooie tuin maak je samen


Na de afspraak gaan wij aan de slag met uw ontwerp. Als wij het eerste proefontwerp klaar hebben, nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Buren. Hier presenteren wij het eerste basisontwerp van uw droomtuin. U zult zien dat u als het ware door uw toekomstige tuin loopt. We komen zo dicht mogelijk bij het resultaat uit en u krijgt je en goed beeld van maten en uitvoering.


Prijzen tuinontwerp laten maken
Het meedenken en maken van een 3D tuinontwerp (inclusief 2 aanpassingen), rekening houdend met uw wensen, vergt een eenmalige investering. Mocht u daarna door ons de tuin willen laten aanleggen, krijgt u 50% korting op uw 3D tuinontwerp.

 

 Tot 25 m²                  €95,-

25 m²  - 100 m²        €250,-

100 m²  - 250 m²     €350,-

250   - 500 m²  €450,-

+ 500 m²                  op aanvraag

ontwerp1.jpg

Wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd op het maken van houtbouw op maat. Te denken aan schuttingen, veranda´s, carports, vlonders en pergola’s. De aanleg  van tuinen en straatwerk en het onderhoud van uw tuin blijft echter een groot deel van onze dienstverlening uitmaken. Onze diensten vormen daarmee een totaalpakket.

tuin-ontwerp-3d-visualisatie_edited.jpg
bottom of page