top of page

Webshop

Welkom in onze nieuwe webshop! Ons assortiment is nog klein. We proberen steeds verrassende en natuurlijke producten te creëren waar we ons assortiment mee kunnen uitbreiden. Wij zijn een sociaal bedrijf, dit betekent dat onze producten mede worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

 

Wil je iets bestellen? Stuur ons dan een berichtje op 06-18702564 of mail ons op info@debruintuinen.nl

Kliko ombouw

Deze praktische en mooie ombouw wordt door ons op maat gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. We kunnen de ombouw al leveren binnen 3 weken! Het enige wat je hoeft te doen is 1 keer per jaar het dak bemesten.
 

Vanaf €849,-

Met zwarte verf €899

Incl. zwart hang en sluitwerk.

Verhoogde border 10 meter lang

Hebben jullie ook altijd plek te kort als er visite is? Of moet je weer die plastic stoelen van zolder of uit de schuur halen? Misschien is deze verhoogde border van 10 meter lang op zithoogte (gemiddeld 40 cm) wel een idee voor jullie tuin! Zo creëer je simpel meerdere zitplaatsen met 10 meter lange eyecatcher in de tuin.
 

Voor €2500,-

Inclusief beplanting €2995

Compleet pakket groendak per m²

Een groendak  of een sedumdak is, een mooie manier om uw leefomgeving te verbeteren. Er zijn diverse mogelijkheden: een groendak op uw tuinhuis, uw kliko ombouw, uw aanbouw of uw huis. Met een groendak levert u een bijdrage aan het milieu, bespaart u energie en geeft u uw woning een meerwaarde. En dit zijn nog maar enkele van de vele voordelen van een groendak. Wij leveren een totaal pakket van maatwerk.
 

Voor € nog in te vullen,-

bottom of page