top of page
IMG-20200527-WA0014.jpg

Uw tuin laten
aanleggen

Is uw tuin wel toe aan een renovatie? Of heeft u een nieuw huis gekocht en is de tuin niet uw smaak? Misschien heeft u al (te) veel ideeën of heeft u juist inspiratie nodig? Wij willen met u samenwerken om uw droomtuin te realiseren.

Uw droomtuin laten aanleggen of renoveren

Er komt veel kijken bij de aanleg van een tuin, maar wij nemen u alle zorgen uit handen tijdens het gehele traject. De aanleg van uw tuin verloopt bij ons in 5 stappen:

  1. Afspraak 

  2. Ontwerp

  3. Offerte

  4. Aanleg

  5. Genieten


Het begint eerst met een oriëntatie in uw tuin. Hiervoor maken we een afspraak.  In dit persoonlijk gesprek inventariseren we alle wensen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de uitgangspunten voor uw nieuwe tuin. Vervolgens maken we een ontwerp. Het ontwerp geeft ons houvast bij de aanleg en voorkomt verrassingen achteraf. Lees hier verder over de kosten van een ontwerp.

Jarenlang comfort en plezier

In deze fase proberen we duurzame keuzes te maken. Het is algemeen bekend dat een groene en duurzame tuin veel meer te bieden heeft dan een versteende tuin. Een groene tuin is beter voor het klimaat, de gezondheid en voorkomt wateroverlast en een groene tuin is in veel gevallen goedkoper, dan de traditionele stenen tuin.
 

Als het ontwerp helemaal naar wens is, maken we een offerte.  Na deze fase beginnen we met het aanleggen van de tuin, maar dit doen we pas na een grondige voorbereiding. We plannen alles strak: bestrating, hekwerk, houtwerk, planten en bloemen. Onze hoveniers zijn eerste klas vakmensen en weten precies wat er moet gebeuren in uw tuin. We vinden het logisch om efficiënt en opgeruimd te werken, zodat u en uw buren zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden. 

 

Als de tuin is opgeleverd, begint de laatste fase: Genieten. Dit is misschien wel de belangrijkste fase. Hier gaat het uiteindelijk om. U geniet ieder uur, iedere dag en ieder seizoen van uw droomtuin. Daar staan we voor. Uw tuin is een plaats waar u zich weer kunt opladen, uw privé-vakantiehuis waar u tot rust komt na de hectiek van alle dag. 

Uw tuin renoveren
Ook met het renoveren van uw tuin denken wij met u mee. Soms kunnen kleine veranderingen een heel ander zicht geven of een verbeterde kwaliteitsbeleving. Een tuin is ongeveer elke tien jaar toe aan een tuinrenovatie, mits u deze goed hebt onderhouden. Tuinrenovatie is een pittige klus. Een veel voorkomend misverstand is echter dat het altijd kostbaar is. Omdat we veel tuinproducten kunnen hergebruiken hoeft u niet alles opnieuw aan te schaffen. Denk daarbij aan bestaande planten, tegels en houtwerk. Tuinrenovatie is daarmee zeker goedkoper dan tuinaanleg en veel duurzamer! Een bijkomend voordeel is dat u niet hoeft te wachten tot het groen tot wasdom is gekomen.

IMG_0292.JPEG

Wij hebben de kennis in huis als het gaat om duurzame tuinaanleg. Wij kunnen adviseren en kijken graag samen naar de duurzame mogelijkheden. Van het ontwerp tot de complete uitvoer ervan kunnen wij voor u verzorgen. 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-15 om 08.31_edited.jpg
bottom of page