top of page
IMG_0706 - kopie.JPG

Houtbouw
op maat

Naast dat wij professioneel hovenier zijn, zijn wij ons de laatste jaren gaan specialiseren in het maken van maatwerk van houtbouw. Wij kunnen echt bijna alles op maat maken.

Houtbouw op maat 

Wat is er nou fijner dan in elk jaargetijde heerlijk buiten onder uw eigen veranda te genieten van het zonnetje? Zorgeloos buiten zitten en optimaal genieten van het buitenleven.. Bijvoorbeeld een mooie pergola, (een hout-beton) schutting, carport, tuinhuis of een robuuste veranda. Ook voor het aanleggen van een vlonder kunt u bij ons terecht. Het staat vlot, natuurlijk en voelt prettig aan je blote voeten. Hout wordt immers niet zo heet als steen. Dat is zeker in de zomer een stuk comfortabeler. Een mooie tuinset erop, wat grote plantenpotten en u waant zich in het mediterrane buitenland.

 

Binnen wordt buiten
 

Onze tekenaar kan alles op maat ontwerpen, zo bijvoorbeeld ook uw veranda. Omdat onze houten veranda's geen bouwpakketten zijn ze tien keer degelijker dan een standaard oplossing. Vooral robuuste veranda's gemaakt uit Douglas hout winnen de laatste jaren aan populariteit. 
 

Door het gebruik van de juiste dakbedekking blijft het in de zomer heerlijk koel onder uw veranda. Een optie is om een groen dak aan te leggen. Een groen dak is een dak dat bedekt is met begroeiing zoals mossen, bloemen, bomen en grassen. Hiermee beschermt u uw dak tegen erosie, breng je een extra isolatielaag toe en zorgt u voor een betere afvoering van regenwater. Daarnaast biedt een groen dak een prachtig groen uitzicht, heeft de beplanting een luchtzuiverende werking en bevordert het de biodiversiteit. Denk aan bijen, vlinder en andere insecten! Met een groen dak werkt u dus ook automatisch mee aan een groene toekomst voor mens en klimaat.

Een groen dak kan past ook op onze maatwerk kliko ombouw. Omdat wij een sociaal bedrijf zijn, wordt de ombouw gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

veranda maatwerk

Met alle diensten onder één dak heeft u één aanspreekpunt! Dat werkt voor u en ons heel prettig! Bekijkt u ons portfolio voor uiteenlopende projecten die wij recent hebben mogen realiseren.

IMG_0290.JPEG
bottom of page