top of page

Over ons

bram de hovenier

Ik ben Bram de Bruin. Ik ben de trotse eigenaar van De Bruin Tuinen. In 2016 heb ik het bedrijf opgericht, maar mijn liefde voor en interesse in de natuur en tuinen ontstond al veel eerder. Als vierjarig jongetje mocht ik mee met mijn vader die in het griendhout werkte. Dat ben ik blijven doen tot mijn dertiende jaar. Vervolgens ben ik bij een hovenier gaan werken en haalde ik mijn Hoveniers diploma. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in loondienst, begon ik in 2016 voor mijzelf. Ik kon eindelijk mijn droom verwezenlijken: Een sociaal hoveniersbedrijf.
 

Onze missie is: Een groene omgeving creëren, met mensen en voor mensen, waar ze zich thuis voelen. Wij werken met veel verschillende soorten mensen. Die rijkdom en variatie aan talenten, karakters en competenties maakt ons bedrijf zo succesvol!  
 

 

Een mooie tuin maak je samen!

De afgelopen jaren hebben we een mooie groei laten zien. Inmiddels heb ik mijn team uitgebreid met de beste hoveniers en kantoormedewerkers die ik in Geldermalsen en omgeving kon vinden. Hierdoor bieden wij een totaalpakket om de beleving in de kleine en middelgrote tuin te realiseren. Samen steken we elke dag onze handen uit de mouwen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in houtbouw en sierbestrating. We zijn daar de afgelopen jaren echt steengoed in geworden! We zijn ook erg trots op het feit dat wij een Tuinkeur certificering hebben: Het keurmerk voor hoveniers. 


'' Betrouwbaarheid, kwaliteit, service, vakbekwaamheid en professionaliteit zijn de kenmerken van een TuinKeur-hovenier. Een TuinKeur gecertificeerd hoveniersbedrijf staat voor zijn geleverde producten en diensten. Dit blijkt uit de standaard gegeven garantie. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw droomtuin''.

 

bottom of page