top of page
20200717_152639.jpg

Uw tuin
(creatief) laten bestraten

Sierbestrating is een zeer belangrijk onderdeel van de tuin en mag niet ontbreken. Door het kiezen van de juiste bestrating creëer je een bepaalde sfeer en stijl in de tuin

Uw tuin laten bestraten

In de afgelopen jaren hebben wij veel tuinen mogen aanleggen. Tegenwoordig hebben wij brede kennis in huis van materiaal en soorten ondergrond. Hierdoor zorgen wij voor een prachtig en vakkundig eindresultaat. Onvoldoende afschot, verzakkingen en openstaande klinkers zijn nu verleden tijd.
 

 

 Perfecte afwerking
 

We maken graag duurzame keuzes en kijken daarom ook naar de tegels in de tuin om te kunnen hergebruiken. Bijvoorbeeld grindtegels zijn om te draaien, waardoor ze weer een ronde mee gaan en gebakken waaltjes gaan ook heel lang mee. Indien er nieuwe tegels nodig zijn, zullen wij u met raad en daad bijstaan om tot de juiste keuze te komen. U kunt denken aan betontegels, gebakken sierbestrating, natuursteen en keramische tegels. 

De manier waarop bestrating wordt gelegd is bepalend voor sfeer in de tuin, dit heet het legverband. Stenen en tegels kunnen op tientallen manieren worden gelegd, te denken aan het bekende visgraatmotief. Ook bestaat er tuinbestrating met motief. Door het motief wordt er een een speelse look gecreëerd. Er is enorm veel keuze en wij denken graag met u mee om het mooiste resultaat te behalen!

 

IMG-20200527-WA0017.jpg

Een goed begin, is het halve werk! We verzorgen de eerste stap en zorgen voor de perfecte basis voor de aanleg van de nieuwe tuin. Een stevig fundament een must! Dit zijn de grondwerken, deze worden gedaan voordat we gaan bestraten. 

20200724_133445.jpg
bottom of page