top of page
DSCF9521s.jpg

Uw zakelijke
tuin

De entree van uw bedrijf is uw visitekaartje, een goede eerste indruk is onuitwisbaar Een groene werk- en leefomgeving zorgt voor stressreductie, meer creativiteit en productiviteit.

Uw zakelijke tuin aanpakken

We hebben veel ervaring met groenprojecten. Niet alleen met entrees en tuinen voor verzorgingshuizen, maar ook met groene kantoortuinen. Een groene werk- en leefomgeving zorgt voor flinke stressreductie, meer creativiteit en hoge productiviteit.''

Groen zorgt voor rust en ontspanning

𝗢𝗻𝘁𝘄𝗲𝗿𝗽: Is uw terrein praktisch, veilig, verlicht, en klantvriendelijk? In een groene bedrijfstuin voelen u, uw klanten (of bewoners) en medewerkers zich prettig. Besteed daarom het ontwerp uit aan ons.

 

𝗔𝗮𝗻𝗹𝗲𝗴: De entree is het visitekaartje. We kunnen de (her)inrichting van uw bedrijfsentree verzorgen, geheel vernieuwen of renoveren met behoud van geschikte bestaande elementen
 

𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱: Wel het comfort, niet de zorgen. Kies voor een onderhoudsabonnement op maat, waardoor u altijd verzekerd bent van een representatieve buitenruimte.

 

 

WhatsApp Image 2023-01-18 at 11.46.16.jpeg

Wij voorzien kantoorpand(en), verzorgingshuizen, scholen, garages e.d. van een mooie groene uitstraling, saaie entree's zijn verleden tijd!

IMG_0103.JPG
bottom of page